Horoscop Horoscop Gemeni 09.08.2020

Prea multe sarcini neterminate te pot face sa te simti presat, si sub influenta unui stres inutil. Calmeaza-te si nu te panica daca trebuie sa ii lasi pe unii sa zica ce vor deocamdata. Probabil ca te simti mai sensibil decat de obicei, asa ca s-ar putea sa ii stresezi si pe cei din jur. Fa pauze periodice si mergi la plimbare. Acest lucru ar trebui sa te relaxeze si sa rezolve lucrurile.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitati minunate se ivesc in aceasta saptamana, pentru tine. Dar accentul planetelor este asupra obligatiilor fata de altii, sau celor de la locul de munca, si variaza de la starea de bine la anumite aspecte problematice. Initial, acestea par lipsite de interes, dar evenimentele din aceasta saptamana te fac sa te confrunti cu obstacole. Unele implica partenerii, altele te privesc doar pe tine. Pune in actiune ceea ce ai invatat si vei vedea ca merita!

Horoscop Gemeni luna septembrie 2020

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

Dragostea infloreste in relatii stranse pe masura ce comunicarea circula liber. Esti intuitiv din fire, dar astazi te simti in mod special in acord cu gandurile, sentimentele, nevoile si dorintele altora. Nu te mira daca te apropii de cei din jur. Copiii, in special, ar trebui sa ofere caldura si dragoste. Daca esti inclinat artistic, poti sa incepi un nou proiect astazi.

Horoscop Gemeni 09.08.2020

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului