Horoscop Horoscop Gemeni 09.09.2019

In cazul in care vei iesi sin rutina zilnica, vei observa ca oamenii sunt mult mai receptivi la sentimentele tale deoarece acestea par a fi mai emotionale. Comunicarea va fi posibila mai degraba prin canale nespuse decat prin intermediul metodelor traditionale. Vei observa ca mai multe cuvinte pot fi transmise cu o privire, o clipire, sau o imbratisare lunga. Poate ar fi mai bine sa ii lasi pe ceilalti sa vorbeasca si tu sa ii asculti.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 01 iunie – 07 iunie 2020

Înțelegi în sfârșit că cel mai important lucru pe care îl poți face este să te adaptezi n noul loc în care ai ajuns. Nu sunt motive pre mari de bucurie, dara sta nu înseamă că trebuie să îți petreci întrega zi deprimat și fără chef de muncă. Vei încerca după mijlocul săptămânii să arăți ceva mai multă deschidere spre cei din jur sperând că așa vei reuși să te integrezi mai ușor la noua situație profesională.
Pașii mici, dar siguri pe care îi faci în relație te fac să te simți ceva mai plin de entuziasm, iar după mijlocul săptămânii, ai în vedere chiar organizarea unei escapade romantice într-un loc drag ție: cu siguranță că după weekend-ul petrecut în doi, lucrurile vor merge din ce în ce mai bine pe plan amoros.

Horoscop Gemeni luna iulie 2020

În această lună vei petrece timp în cercul familiei, armonia și confortul casei îți vor da o stare de liniște sufletească, concentrându-te astfel mai mult pe problemele sentimentale. Pe plan profesional s-ar putea să întampini anumite dificultăți, bazeaza-te însă pe propria intuiție care te va ajuta să gasești soluția cea mai buna.
În ciuda stării nostalgice în care te aflii uneori nu uita de îndatoririle profesionale, aceasta este cea mai bună șansă de a fi apreciat de superiorii tăi.
Se întrevede o posibila avansare la locul de muncă sau o creștere salariară în semn de apreciere pentru eforturile și talentul depus în îndeplinirea îndoririlor.

Horoscop de ieri

Esti un ganditor profund din fire, iar astazi mintea ta ar putea sa nu fie in aceasta lume. Cartile despre psihologie si metafizica ar putea fi atragatoare, la fel si bisericile, centrele de meditatie si alte locuri cu orientare spirituala ar putea parea deosebit de atractive. S-ar putea sa vrei sa participi la un program sau atelier acolo, daca este posibil, dar mai ales vei dori doar sa fii singur cu gandurile tale. Scrie-ti toate informatiile, deoarece vei dori sa ti le amintesti mai tarziu.

Horoscop Gemeni 09.09.2019

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului