Horoscop Horoscop Gemeni 12.04.2020

S-ar putea sa fie nevoie sa efectuezi o multime de apeluri telefonice si sa primesti o hartie importanta astazi . Un partener de afaceri sau un prieten ar putea contribui la clarificarea unor sarcini care au ramas amanate. Asigura-te ca vei rezolva orice lucru restant, deoarece in curand probabil vei fi si mai aglomerat. Daca te plictisesti, aminteste-ti ca succesul urmeaza. Mult noroc!

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 04 – 10 mai 2020

Promiți că nu mai intervii în viața cuiva din familie și totuși ești tentat să îi spui ce are de făcut și sub ce formă. Astfel de comportamente nu fac decât să irite și nicidecum să ajute în vreun fel climatul familial. Devii și peste măsură de sensibil la critici astfel că nu poţi suporta să ți se întoarcă vorbele. Este adevărat că ai fost o figură autoritară în familie, însă ar fi bine să lași liberul arbitru fiecăruia.
Sectorul extraordinar de bine aspectat este cel al banilor, căci vin niște bani de unde te aștepți mai puțin și uite așa reușești să îți achiți o serie de datorii mai vechi pe cre le-ai tot amânat.

Horoscop Gemeni luna aprilie 2020

Luna aceasta pentru nativii gemeni nu va fi una de succes sau plină de prea multă fericire,trebuind a se înarma cu multă răbdare deoarece multe evenimente pot fi stresant.
Nu vor lipsi în schimb din jurul tău persoane cordiale, oamenii amabili sau binevoitori, aceștia îți vor da o mână de ajutor pentru rezolvarea problemelor. Începutul lunii vă aduce o confruntare cu unul din colegi dar arătandu-vă creativitatea si sclipirea pe care o aveți veți trece cu bine peste. Nu veți duce lipsă nici de probleme în relatia de cuplu, dar pentru evitarea avestora pur și simplu nu răspundeți provocărilor. Sfârșitul lunii va venii cu unele clarificari și explicații din partea ta, nu te speria acestea vor clarifica situațile conflictuale.

Horoscop de ieri

Gandirea ta este destul de clara si vei constata ca emotiile iti sustin procesele mentale. Natura ta psihica este puternica, asa ca ar trebui sa ai incredere in instinctele tale. Partile masculine si feminine ale fiintei tale colaboreaza armonios pentru a echilibra gradul in care poti face fata oricaror provocari. Cheia pentru mentinerea acestui echilibru atent este sa nu iti asumi problemele altor persoane ca si cum ar fi ale tale.

Horoscop Gemeni 12.04.2020

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului