Horoscop Horoscop Gemeni 13.08.2016

O persoana mai in varsta te va ajuta la rezolvarea unei probleme sentimentale. Vei dori sa ii urmezi sfatul si te vei simti mandru. Seara vei afla despre o persoana apropiata ca sa imbolnavit. Aceasta veste te va face sa iti schimbi programul pentru urmatoarele zile.

Horoscop saptamanal Gemeni 04 – 10 mai 2020

Promiți că nu mai intervii în viața cuiva din familie și totuși ești tentat să îi spui ce are de făcut și sub ce formă. Astfel de comportamente nu fac decât să irite și nicidecum să ajute în vreun fel climatul familial. Devii și peste măsură de sensibil la critici astfel că nu poţi suporta să ți se întoarcă vorbele. Este adevărat că ai fost o figură autoritară în familie, însă ar fi bine să lași liberul arbitru fiecăruia.
Sectorul extraordinar de bine aspectat este cel al banilor, căci vin niște bani de unde te aștepți mai puțin și uite așa reușești să îți achiți o serie de datorii mai vechi pe cre le-ai tot amânat.

Horoscop Gemeni luna aprilie 2020

Luna aceasta pentru nativii gemeni nu va fi una de succes sau plină de prea multă fericire,trebuind a se înarma cu multă răbdare deoarece multe evenimente pot fi stresant.
Nu vor lipsi în schimb din jurul tău persoane cordiale, oamenii amabili sau binevoitori, aceștia îți vor da o mână de ajutor pentru rezolvarea problemelor. Începutul lunii vă aduce o confruntare cu unul din colegi dar arătandu-vă creativitatea si sclipirea pe care o aveți veți trece cu bine peste. Nu veți duce lipsă nici de probleme în relatia de cuplu, dar pentru evitarea avestora pur și simplu nu răspundeți provocărilor. Sfârșitul lunii va venii cu unele clarificari și explicații din partea ta, nu te speria acestea vor clarifica situațile conflictuale.

Horoscop de ieri

Ziua de astazi va incepe sa iti redea entuziasmul de care ai nevoie. Exista o pauza acum, si vei descoperi ca lucrurile urmeaza sa se ridice din nou considerabil. Schimbarea care se intampla in interiorul tau este profunda. Chiar daca este posibil sa nu observi efectele sale dintr-o data, ar trebui sa ai incredere ca lucrurile bune iti vor veni pe masura ce vor trece saptamanile.

Horoscop Gemeni 13.08.2016

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului