Horoscop Horoscop Gemeni 14.08.2019

Fii putin egoist in aceata zi. Fii sincer si direct cu ceea ce vrei. Nu este nevoie sa te invarti in jurul cozii pur si simplu pentru ca doresti sa cruti sentimentele cuiva. Vei face tuturor o favoare spunandu-le clar ceea ce simti. Abtine-te de la jocurile mintii doar pentru a vedea cat de mult poti rasuci oamenii in noduri. Astfel de actiuni vor reveni mai tarziu pentru a te bantui.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 19 -25 august 2019

Chiar daca aveati in plan sa va relaxati la soare sau sa dormiti mult, in aceasta saptamana veti avea foarte mult de munca. Este important sa va straduiti sa faceti cat mai multe pentru a face fata obstacolelor din viitor. Foloseste vechile obiceiuri pentru a te ridica la realizarile tale financiare si de cariera. Daca te vei stradui si vei depune munca asidua in aceasta saptamana, ideile tale vor prinde viata si semintele pe care le plantezi acum for face flori in perioada care urmeaza.

Horoscop Gemeni luna august 2019

O nouă eră în comunicare, asta ar fi caracteristica lunii augus pentru tine, lună în care vei avea curajul să te exprimi direct, să îți exprimi liber trăirile și să culegi foloase pentru curajul tău.
Prin acestă atitudine vei avea foarte multe de câștigat, vei descoperi calea de a merge înainte și de a te bucura de progresul la care te gândeai mai demult, și te va juta să iei decizii inteligente pentu viitorul tău.
Din cea de-a treia săptămână a lunii vei descoperi o preocupare tot mai amplă pentru ceea ce înseamnă famila. Te vei preocupa mult de relațiile cu cei dragi, de felul cum poți să fii de folos, cum poți ajuta în situații punctuale și de tot ce ține de casă.
Spre final de lună vei simți din ce în ce mai apăsat că trebuie să curăți tot cee ace nu te ajută, toate faptele care te îngreunează și aduc o încetinire perspectivelor tale trebuiesc înlăturate cu precizie chirurgicală. Așa vei reuși să crești și să te dezvolți în complete armonie cu idealurile tale.
Ultimile zile a le lunii vin cu oportunitatea uni nou început, u început ce vas ta la baza toturor proiectlor tale viitoare și va însemna un moment important de cotitură pentru viața ta.

Horoscop de ieri

Incercarea de a vorbi despre sarcini si obligatii probabil nu este cea mai buna modalitate de a iti castiga cativa prieteni astazi. De fapt, acesta este un moment pentru a te integra si a iti asuma responsabilitatea pentru actiunile tale. Timpul pe care il petreci incercand sa-ti gasesti iesirea din ceva este mai bine petrecut doar facand ceea ce trebuie sa faci. Fii intelegator si receptiv la obiectivele altor persoane.

Horoscop Gemeni 14.08.2019

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului