Horoscop Horoscop Gemeni 15.01.2020

Un obiect pe care il consideri o comoara, poate o mostenire a familiei, ar putea lipsi. Nu intra in panica. Este probabil undeva in casa, desi s-ar fi putut strecura in spatele a ceva sau ar fi deasupra unei gramezi de alte lucruri. In orice caz, este printre alte obiecte. Totusi, o cautare prea detaliata ar putea face situatia mai evaziva decat ar trebui. Continua sa cauti cand ai timp si obiectul va aparea probabil intr-un loc foarte ciudat!

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitati minunate se ivesc in aceasta saptamana, pentru tine. Dar accentul planetelor este asupra obligatiilor fata de altii, sau celor de la locul de munca, si variaza de la starea de bine la anumite aspecte problematice. Initial, acestea par lipsite de interes, dar evenimentele din aceasta saptamana te fac sa te confrunti cu obstacole. Unele implica partenerii, altele te privesc doar pe tine. Pune in actiune ceea ce ai invatat si vei vedea ca merita!

Horoscop Gemeni luna septembrie 2020

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

In cazul in care esti implicat intr-o relatie, vei avea parte de o surpriza placuta, pentru ca totul devine tot mai serios iar acest lucru te bucura, deoarece nu erai sigur incotro va indreptati. Este un moment bun sa pui la punct si o colaborare pe plan profesional, deci, nu da cu piciorul unor propuneri ce parea de-a dreptul interesante.

Horoscop Gemeni 15.01.2020

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului