Horoscop Horoscop Gemeni 15.06.2019

Scuze restante pot fi cerute astazi. Nu este usor sa recunosti ca gresesti, dar aspectele planetare pot spori curajul tau. Mai degraba, decat sa stai cu regret, ar fi bine sa te intalnesti cu acea persoana pentru rezolva. Indiferent de orice disconfort, vei observa ca te simti mult mai bine dupa aceea. Chiar daca cealalta persoana nu este receptiva, vei putea spune ce trebuie spus.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 18 – 24 noiembrie 2019

Imaginatia ta este cea care isi va pune amprenta pe aceasta saptamana. Esti extrem de creativ si hotarat sa faci schimbari radicale in casa si in curte. Reusesti sa realizezi multe cu putina investitie financiara si asta datorita imaginatiei tale.
Vei revedea o persoana draga tie dar cu toate astea nu esti dispus sa pierzi prea mult timp in compania ei si te intorci imediat la scopul saptamanii tale si anume acela de a aduce schimbari in viata ta. Esti energic si reusesti sa faci tot ce-ti propui.

Horoscop Gemeni luna noiembrie 2019

In aceasta luna vei experimenta perioade de incertitudine in sentimentele pentru partener. Darul tau de a gasi cea mai buna solutie pentru a rezolva problemele te va duce in directia potrivita. Problemele cu care te vei confrunta luna aceasta vor fi solutionate datorita intuitiei corecte.
Vei fi mai responsabil si mai serios in angajamentele profesionale si in afacerile tale. O parte din succesul tau profesional va depinde foarte mult si de colegii sau pertenerii tai, de modul in care vei comunica cu ei. O persoana pe care o cunosti deja, te va sprijini si va juca un rol foarte important, intr-o situatie mai dificila. Un conflict vechi cu o perosoana si familie va fi rezolvat datorita felului in care te vei impune.

Horoscop de ieri

Publicatiile ar putea aduce niste cunostinte fascinante pe calea ta. Vei dori sa discuti cu prietenii. Conversatiile despre orice subiect ar trebui sa fie informative si benefice, deoarece mintea ta este destul de perceptiva si de retentiva. Afectiunea pentru prieteni, rude si cineva special ar trebui sa-ti umple inima astazi. O seara intima cu partenerul tau va fi in plan.

Horoscop Gemeni 15.06.2019

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului