Horoscop Horoscop Gemeni 15.12.2019

Comentariile ambigue ale unor persoane vor incepe sa-ti intinda nervii astazi. Daca doresti sa ajungi la adevar despre ceea ce cred ei, atunci trebuie sa iesi in centru si sa ceri explicatiile necesare. S-ar putea sa fie surprinsi de indrazneala ta, dar nu pot nega ca iti pierzi timpul. S-ar putea sa fie momentul sa mergi mai departe.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 20 – 26 ianuarie 2020

Saptamana aceasta te vei afla intr-o perioada in care vei fi mult mai atractiv fizic pentru ceilalti. Daca esti singur simti nevoia de a-ti exprima dragostea fata de o persoana speciala. Daca esti deja intr-o relatie sentimentele de iubire vor fi mai profunde, evoluand la un alt nivel. Tot in aceasta saptamana va fi inceputul unui parteneriat de succes.

Horoscop Gemeni luna ianuarie 2020

Luna aceasta este despre impacare si restabilirea relatiilor.
Ideile tale vor duce la oportunitati si cai de castig rapid. Daca vei intalni unele dificultati la munca vei cere ajutorul persoanelor care nu te-au dezamagit nicioadata si cu siguranta nu o vor face nici de data asta. Probabil ca va fi si o perioada buna din punct de vedere financiar obtinand un profit bun de pe urma unor idei pe care le-ai avut in trecut. In viata personala predomina linistea, reusind sa-ti dobandesti starea de confort alaturi de persoana iubita.
Daca esti singur , in aceasta perioada , gandul tau nu va sta la inceperea unei relatii si ni nu vei acorda atentie persoanelor care ar putea sa fie potrivite pentru tine.

Horoscop de ieri

Munca intelectuala si artistica iti poate ocupa mult timp in aceasta zi. Nivelul tau de inspiratie este ridicat si esti apt sa fii plin de idei pe care alte persoane le-ar considera benefice. De asemenea, este posibil sa simti gandurile si sentimentele celor din jurul tau inainte ca ei insusi sa fie constienti la ele. Acest lucru nu numai ca te ajuta sa avansezi in cariera, ci te poate ajuta si in departamentul de dragoste. Bucura-te din plin de aceasta zi!

Horoscop Gemeni 15.12.2019

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului