Horoscop Horoscop Gemeni 16.08.2016

Ai putea fi foarte aglomerat la locul de munca si te vei simti putin cam stresant din cauza lipsei de bani. Ar fi indicat sa ramai calm deoarece exista riscul de a avea probleme de sanatate din cauza stresului. Ia in considerare sfatul unui prieten care va incerca sa te ajute sa iti recuperezi starea de spirit.

Din aceiasi zodie gemeni

Horoscop gemeni zilnic

Horoscop Gemeni luna octombrie 2020

In perioada initiala a lunii ar trebuie sa eviti increderea excesiva si luarea deciziilor semnificative in graba, deoarece pot fi un mare dezavantaj in planurile de cariera pe care le ai. Trebuie sa fii prudent in privinta prietenilor, sa intelegi ca putini sunt cu adevarat ceea ce par. Unii vor incerca sa profite de bunatatea ta si sa profite de increderea ta. Daca lucrezi in acelasi domeniu cu partenerul sau aveti o afacere impreuna cel mai probabil vor aparea ceva disensiuni.
Vei face investitii pentru a achizitiona un automobil sau pentru a aduce imbunatatiri substantiale la casa. O suma de bani sau o mostenire va va surprinde in mod placut.
Daca esti singur, probabil ca te vei indragosti de un prieteni mai vechi.

Horoscop Gemeni luna septembrie 2020

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

Vibratiile pe care ceilalti oameni le ofera pot sa te afecteze intr-o masura neobisnuita in aceasta zi, astfel incat, daca cineva emana energie benefica, fa-i loc. Starea ta interna si imaginea de ansamblu sunt strans legate in acest moment, deci este important sa te afli intr-un mediu pozitiv si de sustinere. Cat despre cei cu negativitate, bine, intotdeauna poti discuta cu ei ceva mai tarziu, poate anul viitor.

Horoscop Gemeni 16.08.2016

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului