Horoscop Horoscop Gemeni 16.08.2016

Ai putea fi foarte aglomerat la locul de munca si te vei simti putin cam stresant din cauza lipsei de bani. Ar fi indicat sa ramai calm deoarece exista riscul de a avea probleme de sanatate din cauza stresului. Ia in considerare sfatul unui prieten care va incerca sa te ajute sa iti recuperezi starea de spirit.

Horoscop saptamanal Gemeni 14-20 octombrie octombrie 2019

In primele zile ale saptamanii vei dezvolta un parteneriat interesant ci cineva care te intereseaza in mai multe moduri. Se pare ca vei avea o noua abordare a unei idei pe care o ai de multa vreme. Spre sfarsitul saptamanii sunt sanse de a fi dus in eroare de catre cineva daca esti prea naiv. Nu actiona pe o presupunere si incearca sa verifici sursa informatiilor pe care le primesti.

Horoscop Gemeni luna octombrie 2019

In perioada initiala a lunii ar trebuie sa eviti increderea excesiva si luarea deciziilor semnificative in graba, deoarece pot fi un mare dezavantaj in planurile de cariera pe care le ai. Trebuie sa fii prudent in privinta prietenilor, sa intelegi ca putini sunt cu adevarat ceea ce par. Unii vor incerca sa profite de bunatatea ta si sa profite de increderea ta. Daca lucrezi in acelasi domeniu cu partenerul sau aveti o afacere impreuna cel mai probabil vor aparea ceva disensiuni.
Vei face investitii pentru a achizitiona un automobil sau pentru a aduce imbunatatiri substantiale la casa. O suma de bani sau o mostenire va va surprinde in mod placut.
Daca esti singur, probabil ca te vei indragosti de un prieteni mai vechi.

Horoscop de ieri

Te confrunti cu mahmureala de astazi? Esti ingrijorat ca te-ai depasit in ciuda celor mai bune intentii? Nu te speria. Vei reveni pe drumul cel bun in curand. Banii vor incepe sa curga din nou si stilul de viata nu va avea de suferit. In loc sa iti faci griji pentru bani, acorda atentie magazinelor tale creative. Urmareste acest instinct si vezi unde te va duce!

Horoscop Gemeni 16.08.2016

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului