Horoscop Horoscop Gemeni 18.02.2018

Cartile si filmele te pot inspira sa te implici in activitati artistice. Simtul tau estetic este foarte dezvoltat in aceasta zi si te poti inspira din multe locuri. Poate doresti sa te plimbi printr-o galerie de arta sau muzeu si sa incerci sa simti sentimentele celor din trecut. O scrisoare calda si iubitoare sau un telefon ar putea veni din partea partenerului tau de viata, ceea ce te va ajuta sa iti ridici moralul. E o zi placuta din punct de vedere emotional.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 14-20 octombrie octombrie 2019

In primele zile ale saptamanii vei dezvolta un parteneriat interesant ci cineva care te intereseaza in mai multe moduri. Se pare ca vei avea o noua abordare a unei idei pe care o ai de multa vreme. Spre sfarsitul saptamanii sunt sanse de a fi dus in eroare de catre cineva daca esti prea naiv. Nu actiona pe o presupunere si incearca sa verifici sursa informatiilor pe care le primesti.

Horoscop Gemeni luna octombrie 2019

In perioada initiala a lunii ar trebuie sa eviti increderea excesiva si luarea deciziilor semnificative in graba, deoarece pot fi un mare dezavantaj in planurile de cariera pe care le ai. Trebuie sa fii prudent in privinta prietenilor, sa intelegi ca putini sunt cu adevarat ceea ce par. Unii vor incerca sa profite de bunatatea ta si sa profite de increderea ta. Daca lucrezi in acelasi domeniu cu partenerul sau aveti o afacere impreuna cel mai probabil vor aparea ceva disensiuni.
Vei face investitii pentru a achizitiona un automobil sau pentru a aduce imbunatatiri substantiale la casa. O suma de bani sau o mostenire va va surprinde in mod placut.
Daca esti singur, probabil ca te vei indragosti de un prieteni mai vechi.

Horoscop de ieri

Te confrunti cu mahmureala de astazi? Esti ingrijorat ca te-ai depasit in ciuda celor mai bune intentii? Nu te speria. Vei reveni pe drumul cel bun in curand. Banii vor incepe sa curga din nou si stilul de viata nu va avea de suferit. In loc sa iti faci griji pentru bani, acorda atentie magazinelor tale creative. Urmareste acest instinct si vezi unde te va duce!

Horoscop Gemeni 18.02.2018

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului