Horoscop Horoscop Gemeni 18.03.2020

Fii atent sa nu devii prea incapatanat astazi. Aceasta este una dintre acele zile in care ti se cere sa construiesti o structura intr-o zona foarte vantoasa. Daca insisti sa folosesti cele mai rigide materiale, vei constata ca structura pe care o construiesti se va risipi repede. Daca totusi construiesti cladirea cu materiale flexibile, aceasta se va indoi la vant si va dura mult mai mult.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 01 iunie – 07 iunie 2020

Înțelegi în sfârșit că cel mai important lucru pe care îl poți face este să te adaptezi n noul loc în care ai ajuns. Nu sunt motive pre mari de bucurie, dara sta nu înseamă că trebuie să îți petreci întrega zi deprimat și fără chef de muncă. Vei încerca după mijlocul săptămânii să arăți ceva mai multă deschidere spre cei din jur sperând că așa vei reuși să te integrezi mai ușor la noua situație profesională.
Pașii mici, dar siguri pe care îi faci în relație te fac să te simți ceva mai plin de entuziasm, iar după mijlocul săptămânii, ai în vedere chiar organizarea unei escapade romantice într-un loc drag ție: cu siguranță că după weekend-ul petrecut în doi, lucrurile vor merge din ce în ce mai bine pe plan amoros.

Horoscop Gemeni luna iulie 2020

În această lună vei petrece timp în cercul familiei, armonia și confortul casei îți vor da o stare de liniște sufletească, concentrându-te astfel mai mult pe problemele sentimentale. Pe plan profesional s-ar putea să întampini anumite dificultăți, bazeaza-te însă pe propria intuiție care te va ajuta să gasești soluția cea mai buna.
În ciuda stării nostalgice în care te aflii uneori nu uita de îndatoririle profesionale, aceasta este cea mai bună șansă de a fi apreciat de superiorii tăi.
Se întrevede o posibila avansare la locul de muncă sau o creștere salariară în semn de apreciere pentru eforturile și talentul depus în îndeplinirea îndoririlor.

Horoscop de ieri

Situatia ta financiara arata deosebit de bine acum. O crestere a venitului ar putea veni in calea ta. Dezavantajul ar putea fi faptul ca contractele ar putea fi complicate si va trebui sa petreci timp rasfoind documente legale plictisitoare care trebuie executate. O multime de oameni ar putea sa te contacteze in aceasta seara, probabil pentru a schimba idei si informatii. Nu vorbi sau scrie prea mult timp. Vei dori sa dormi!

Horoscop Gemeni 18.03.2020

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului