Horoscop Horoscop Gemeni 18.08.2020

Nu fi surprins daca mintea va fi foarte activa astazi. Incetinirea va fi dificila si va trebui sa gasesti o modalitate pentru a putea exprima ceea ce iti trece prin cap. Aspectele planetare ofera putere comunicarii dar ai putea beneficia si de ideile sau scrierea cuiva a carui perspectiva pe care o apreciezi. O pauza iti poate oferi timpul necesar sa-ti pui gandurile in ordine.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitati minunate se ivesc in aceasta saptamana, pentru tine. Dar accentul planetelor este asupra obligatiilor fata de altii, sau celor de la locul de munca, si variaza de la starea de bine la anumite aspecte problematice. Initial, acestea par lipsite de interes, dar evenimentele din aceasta saptamana te fac sa te confrunti cu obstacole. Unele implica partenerii, altele te privesc doar pe tine. Pune in actiune ceea ce ai invatat si vei vedea ca merita!

Horoscop Gemeni luna septembrie 2020

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

Cariera si problemele legate de bani continua sa functioneze bine pentru tine, si, probabil, si pentru romantismul din viata ta. Viata ta poate fi invidia celorlalti, dar probabil simti ca lipseste inca ceva. Aceasta este o zi buna pentru a explora studii metafizice si spirituale. Este un moment de tranzitie, iar acest tip de interes iti poate usura lucrurile, mai ales daca cei apropiati iti impartasesc interesul.

Horoscop Gemeni 18.08.2020

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului