Horoscop Horoscop Gemeni 19.08.2016

Astazi este o zi excelenta pentru a-ti exprima creativitatea. Artele sunt foarte importante pentru tine. Ai putea afla ca nimic nu iti ofera mai multa placere decat pictura ,sculptura sau alte meserii. Vei gasi un lucru perfect pentru tine si te vei angaja in unele activitati artistice.

Horoscop saptamanal Gemeni 27 Mai – 2 Iunie 2019

Comunicarea ar putea avea dificultăți saptamâna aceasta. Pot apare neînțelegeri și nu știi exact cum ar trebui să procedezi pentru a le rezolva. Sfatul nostru este de a incerca să-ți păstrezi convingerile și autenticitatea, dar să ascultati cu atentie ceea ce spun sau nu ceilalti.
Este momentul să deschizi ochii și să vezi sursa a problemelor, în loc să trageți concluziigreșite și să căutați tot felul de interpretari care nu sunt centrul problemei pe care o ai.
Caută să discuți problemele una căte una si vorbeste despre felul in care te simti cu cineva din familie. Ascultă cu atentie sfaturile pe care le primesti si masoara-ti cuvintele cu grija si dedicare…și alții au nevoie de dragoste.

Horoscop Gemeni luna aprilie

              Deși treci pe lângă o situație solicitantă și ai parte de unele valuri pe marea ce te obișnuise cu un calm profund, ai totuși un mare noroc. Unele aspecte devin mai clare și, în consecință mai simplu de abordat și deslușit. Rămâi un adevărat autodeterminat, care nu și-a propus să schimbe destinele umanității, ci pur și simplu te strecori sinuos spre atingerea obiectivelor proprii.

Obișnuit cu toată prietenia și sinceritatea cel ce te înconjoară, e posibil să ai unele surprize în ceea ce ține de relațiile construite până acum. Nu e nici un pericol de care să te ferești sau să te temi, pur și simplu așa merg lucrurile între oameni și tu ai capacitatea de a înțelege situația. Tu știi cel mai bine când să jubilezi și când să te retragi, făcând loc libertăților celor din jurul tău, în așa masură încât relația să reziste și dincolo de micile furtuni. Ai sșansa acum să cunoști mai bine, mai profund și mai argumentat persoanele care erau poziționate la un nivel destul de apropiat.

Spre final de lună o să descoperi unele oportunități de ați face de cap, alături de persoane pe care le cunoști. Cu toate acestea, trebuie să păstrezi un echilibru între activitățile și sarcinile tale și ieșitul la distracție. Dacă vei avea senzația că devii izolat, nu e cazul, tu nu vei fi niciodată izolat, doar scoate capul pe fereastră, către mulțimea de unde vine gălăgia și o să fii imediat integrat în gașcă.

Horoscop de ieri

Un membru din familie pare sa fi facut o alegere gresita si va veni la tine, sa planga pe umarul tau, ca intotdeauna. Chiar daca pari plictisit de subiect, vei face tot ce iti sta in putinta pentru a il ajuta sa iasa din aceasta situatie neplacuta. Exista posibilitatea sa fii nevoit sa apelezi la cateva persoane cu influenta destul de mare. Nu uita ca binele facut, va fi candva rasplatit.

Horoscop Gemeni 19.08.2016

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului