Horoscop Horoscop Gemeni 20.06.2017

Dimineata te vei trezi cu unele mici neplaceri in legatura cu starea ta de sanatate, dar vei reusi sa le depasesti destul de usor. La locul de munca va fi ziua potrivita de a iti expune talentul, creativitatea si ideile originale deoarece acestea te vor ajuta sa ai succesul la care ai visat. Ar fi indicat sa nu iti neglijezi familia pentru a nu da nastere unor discutii aprinse.

Din aceiasi zodie gemeni

Horoscop gemeni zilnic

Horoscop Gemeni luna octombrie 2020

In perioada initiala a lunii ar trebuie sa eviti increderea excesiva si luarea deciziilor semnificative in graba, deoarece pot fi un mare dezavantaj in planurile de cariera pe care le ai. Trebuie sa fii prudent in privinta prietenilor, sa intelegi ca putini sunt cu adevarat ceea ce par. Unii vor incerca sa profite de bunatatea ta si sa profite de increderea ta. Daca lucrezi in acelasi domeniu cu partenerul sau aveti o afacere impreuna cel mai probabil vor aparea ceva disensiuni.
Vei face investitii pentru a achizitiona un automobil sau pentru a aduce imbunatatiri substantiale la casa. O suma de bani sau o mostenire va va surprinde in mod placut.
Daca esti singur, probabil ca te vei indragosti de un prieteni mai vechi.

Horoscop Gemeni luna septembrie 2020

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

La locul de munca exista posibilitatea sa te simti ca si cum ti-ar fi luat cineva postul pe care il asteptai de multa vreme. Sefii te vor anunta de unele schimbari neasteptate ce vor avea loc in decursul acestei zile ceea ce te va face sa devii irascibil. Pastreaza-ti calmul si incearca sa imparti ideile tale cu ceilalti colegi. Ai grija la vorbele pe care le vei spune pentru a nu jigni pe cineva drag.

Horoscop Gemeni 20.06.2017

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului