Horoscop Horoscop Gemeni 22.11.2022

S-ar putea sa nu fi auzit nimic de la un prieten apropiat de mult timp si ajungi sa iti faci putine griji. Poate ca aceasta persoana nu s-a simtit bine ultima data cand ai vorbit. Daca poti, ar putea fi o idee buna sa o suni. Visele ciudate si nelinistitoare ti-ar putea chinui somnul in aceasta seara, dar nu te agita prea mult.

Din aceiasi zodie gemeni

Horoscop gemeni zilnic

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    4.0 rating
Horoscop Gemeni luna octombrie 2020

In perioada initiala a lunii ar trebuie sa eviti increderea excesiva si luarea deciziilor semnificative in graba, deoarece pot fi un mare dezavantaj in planurile de cariera pe care le ai. Trebuie sa fii prudent in privinta prietenilor, sa intelegi ca putini sunt cu adevarat ceea ce par. Unii vor incerca sa profite de bunatatea ta si sa profite de increderea ta. Daca lucrezi in acelasi domeniu cu partenerul sau aveti o afacere impreuna cel mai probabil vor aparea ceva disensiuni.
Vei face investitii pentru a achizitiona un automobil sau pentru a aduce imbunatatiri substantiale la casa. O suma de bani sau o mostenire va va surprinde in mod placut.
Daca esti singur, probabil ca te vei indragosti de un prieteni mai vechi.

Horoscop Gemeni luna septembrie 2020

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

Schimbarile din mediul de lucru ar putea duce la o crestere a veniturilor tale. Ai muncit foarte mult pentru a avansa in aceasta privinta si este posibil sa continui acest lucru la nesfarsit. Aptitudinile tale naturale de comunicare continua sa iti serveasca bine, iar energia ta fizica este probabil sa fie mai puternica decat a fost de mult timp. Singurul dezavantaj este ca ai foarte putin timp pentru tine!

Horoscop Gemeni 22.11.2022

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului