Horoscop Horoscop Gemeni 23.05.2019

Atitudinea ta fata de romantism se poate schimba astazi, dintr-o data. In loc sa raspunzi imediat la e-mailuri si sa flirtezi cu o anumita persoana, poate ca te astepti la o perioada extinsa pentru a petrece un anumit timp singur. Acesta este un semn bun! Poate inseamna ca te concentrezi asupra a ceea ce ai nevoie, nu asupra a ceea ce crezi ca ai nevoie. Chiar daca trebuie sa anulezi o obligatie sociala, trebuie sa te respecti suficient de mult pentru a face acest lucru.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 16 – 22 septembrie 2019

Daca pana acum neincrederea era o problema pentru tine in aceasta saptamana vei reusi sa depasesti gandurile negative. Conexiunile planetelor indica sarcini importante din punct de vedere social sau poate fi vorba despre un efort special, pe care il depui pentru a stapani o situatie. Chiar daca din exterior vei da senzatia ca viata ta este perfecta, de fapt viata ta din aceasta saptamana nu va fi deloc relaxata mai ales din cauza ideilor care iti trec prin minte.
Daca viata ta amoroasa a fost neglijata, in weekend este un moment de cotitura si incepi sa acorzi din nou atentie nevoilor personale.

Horoscop Gemeni luna septembrie 2019

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa fii intr-un blocaj financiar chiar acum. Stresul situatiei iti poate aduce in vedere cateva solutii radicale. Ar putea beneficia intr-adevar familia ta daca ti-ai lua un al doilea loc de munca? Apeleaza la un prieten si vezi daca acesta te poate ajuta sa gasesti o solutie mai agreabila. Poate o ruda iti poate oferi un imprumut.

Horoscop Gemeni 23.05.2019

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului