Horoscop Horoscop Gemeni 24.02.2016

Este posibil să te temi pentru locul tău de muncă astăzi. Din fericire, aceste temeri sunt nefondate. Sunt o gramadă de situații ce te pot bulversa. Te sfătuim să eviți aceste situații dacă este posibil. Dacă continui să te descurci bine la locul de muncă este foarte probabil să primești un bonus sau să fi promovată ca rezultat al eforturilor tale. Ți-ai câștigat acest drept!

Horoscop săptămânal Gemeni 18 februarie – 24 februarie 2019

O surpriză din partea unui prieten se pare că te va șoca puțin. Poate să îți întrerupă cumva activițătile în care ești implicat dar îți va oferi șansa să descoperi o față nouă a unei persoane pe care o considerai mult mai rece și mai neinteresantă.

Aș spune chiar că vei avea parte de o revelație și că începând de acum vei reuți să vezi puțin mai diferit situațiile cu care te întâlnești.

Începând  de joi, o importanță aparte vei da situației tale spirituale și psihologice, situație care are de câștigat în saptămânile ce urmează.

Săptămânle viitoare pot fi foarte prielnice pentru a redescoperi unele persoane de care te-ai desparțit fară să spui tot ce aveai de spus. Vei fi plăcut surprins de reacția acestora și e posibil să se lege unele noi începuturi.

Horoscop Gemeni luna februarie

Este luna care aduce cele mai multe indicii și noutăți în viața ta sentimentală. Chiar dacă te simti stăpân absolut pe tot ceea ce înseamnă iubire și sentimente afective, să știi că încă mai ai de învățat. Este foarte important să reușești să aduci o imbunătățire comunicării cu partenerul, să îl faci să simta cât de mult îl respecți și să incepeți să vă proiectați impreună în viitorul plin de obiective comune. Dacă vei comunica mai mult și mai bine vei simți că se schimbă multe în plan sentimental. Deci discuțiile mărunte sunt inerente, nu va lasați pradă orgoliului personal, nu aduce nici un câștig.

Este si luna în care apar provocări la servici. Stiu, nu e simplu, dar dacă vei reuși să treci peste fricile personale și vei fi devotat angajamentului pe care îl ai la servici, vor apărea și rezultate frumoase, demne de o adevărată carieră. E timpul să ieși puțin în față, să demonstrezi că ești pregătit și doritor de a răspunde provocărilor. Ai un mod aparte de a comunica și de a te face remarcat, de asemenea, inspirația este una din armele tale secrete și acum e momentul să le folosești pe toate ca să atingi succesul. Vei vedea că nu ești departe de visul tău.

Horoscop de ieri

Dorinta de a face o achizitie majora de un anumit fel, poate un articol de lux, ar putea sa te faca sa-ti numeri banii astazi. Acest lucru te poate face sa te indoiesti de necesitatea cumpararii. Nu este ziua potrivita in care sa iei o decizie in vreun fel. Astepta cateva zile si ar trebui sa vezi lucrurile mai clar si sa intelegi mai bine situatia.

Horoscop Gemeni 24.02.2016

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange