Horoscop Horoscop Gemeni 26.02.2018

Sentimentele cu privire la iubire sunt de mult apuse, dar in schimb ai vrea sa primesti totul de la un partener de relatie. Dragostea nu este un schimb, asa ca nu te mai gandi la cine trebuie sa ofere mai mult in relatie. Lasa-ti inima sa decida unele lucruri si nu le mai forta impunandu-ti hotarari rationale.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 20 – 26 ianuarie 2020

Saptamana aceasta te vei afla intr-o perioada in care vei fi mult mai atractiv fizic pentru ceilalti. Daca esti singur simti nevoia de a-ti exprima dragostea fata de o persoana speciala. Daca esti deja intr-o relatie sentimentele de iubire vor fi mai profunde, evoluand la un alt nivel. Tot in aceasta saptamana va fi inceputul unui parteneriat de succes.

Horoscop Gemeni luna ianuarie 2020

Luna aceasta este despre impacare si restabilirea relatiilor.
Ideile tale vor duce la oportunitati si cai de castig rapid. Daca vei intalni unele dificultati la munca vei cere ajutorul persoanelor care nu te-au dezamagit nicioadata si cu siguranta nu o vor face nici de data asta. Probabil ca va fi si o perioada buna din punct de vedere financiar obtinand un profit bun de pe urma unor idei pe care le-ai avut in trecut. In viata personala predomina linistea, reusind sa-ti dobandesti starea de confort alaturi de persoana iubita.
Daca esti singur , in aceasta perioada , gandul tau nu va sta la inceperea unei relatii si ni nu vei acorda atentie persoanelor care ar putea sa fie potrivite pentru tine.

Horoscop de ieri

Cineva pe care l-ai cunoscut in trecut, dar nu l-ai vazut de ceva vreme, ar putea reveni brusc in imagine. El sau ea ar putea participa la un eveniment social de un anumit fel sau sa participe la vizitarea familiei tale. Prieteniile si afilierile de grup s-ar putea dovedi pline de sustinere si satisfactie chiar acum si ar trebui sa te simti destul de sigur cu acestea. Acesta este un moment minunat pentru a te inscrie la cursuri, in special la ce care implica arte.

Horoscop Gemeni 26.02.2018

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului