Horoscop Horoscop Gemeni 26.02.2018

Sentimentele cu privire la iubire sunt de mult apuse, dar in schimb ai vrea sa primesti totul de la un partener de relatie. Dragostea nu este un schimb, asa ca nu te mai gandi la cine trebuie sa ofere mai mult in relatie. Lasa-ti inima sa decida unele lucruri si nu le mai forta impunandu-ti hotarari rationale.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 15 – 21 iulie 2019

Ai mare grijă la dorința ta de a cumpăra anumite lucruri/bunuri. Acum o dorință exagarată te impinge să o faci, dar vei realiza detul de repede că nu e cee ace doreai. Poate un sfat de la un bun prieten te poate ajuta îm acest mic impas.
Poate te vei bucura mai mult dacă vei reuși să faci unele economii și să constați că nu cumpărăturile sunt esențiale ci, mai ales să cumperi cu chibzuință. Oricum pe final de săptămână vor apărea acele semen pe care le aștepți de mult, veniturile încep să crească și starea ta de bine se ameliorează vizibil.
De săptămână viitoare toate vor fi așa cum ți-ai plănuit, fară griji și preocupări suplimentare.

Horoscop Gemeni luna iulie 2019

În această luna, energia ta va fi maxima. Vei câștiga multă putere pentru a avansa în viață. Dragostea și relațiile cu cei din jur vor fi mai bune .In acearsta perioada vei primi propuneri care par sa aiba un viitor stralucit. Este posibil sa iti schimbi locul de munca si sa apara noi începuturi; Sugestiile fructuoase se apropie de tine. De asemenea, sunt sanse de a merge intr-o excursie de lunga durata cu partenerul tău! Se subliniază o situație creatoare, sexuală, romantică sau ceva drag inimii tale. Ai mai multă libertate și opțiuni decât crezi. Ai incredere în viziunea cea mai iubitoare și optimistă – ceva care se simte în inimă și suflet. Aceasta va însemna tăierea legăturilor cu ceea ce nu mai funcționează.

Horoscop de ieri

Problemele spirituale ar putea fi astazi in mintea ta. S-ar putea sa doresti sa avansezi in studii metafizice si meditatie, dar munca sau responsabilitatile familiale ar putea interfera cu a face aceste dorinte o realitate. Nu lasa asta sa te incurce. In schimb, stai concentrat pe treburile lumesti si finalizeaza-le. Apoi poti trece la problemele cu adevarat fascinante.

Horoscop Gemeni 26.02.2018

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului