Horoscop Horoscop Gemeni 26.10.2019

Actiunile tale bine luate in considerare vor fi eficiente astazi. Exista multa energie in puterea ta mentala. Nu ar trebui sa eziti sa ii directionezi pe altii spre cai care ar fi bune pentru ei. Ai viziunea de a vedea lucruri pe care alte persoane ar putea sa nu le observe. Este posibil ca oamenii sa nu poata vedea ceva in fata lor chiar daca sunt pe cale sa se prabuseasca!

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 09 – 15 decembrie 2019

Se arata foarte multa distractie la inceputul saptamanii si se pare ca vei reusi sa joci rolul de gazda a perfectiunii. Veti avea oprtunitatea de a explora activitati culturale, cum ar fi concerte sau expozitii de arta de care va veti bucura si care va vor inspira.
Datorita alinierii planetare, in acest weekend, daca doriti ca o anumita legatura romantica sa se incheie nu trebuie decat sa faceti o mica remarca negativa partenerului pentru a declansa o rectie majora. Daca vreti sa pastrati prietenia, foloseste energia prin a evidentia partea pozitiva.

Horoscop Gemeni luna decembrie 2019

Cu siguranță această lună va fi una de neuitat. Se referă în principal la câștiguri finaciare de care nu vă puteți plânge, însă tot va nemulțumește. Bazați-vă pe propriile forțe și pe abilitățile voastre, acestea vă pot conduce spre fericire, aveți tendința de a vă lua prea multe angajamente iar aceasta nu este cea mai bună variantă. Încearcă să relaționezi cu persoane care au situații asemanatoare cu ale tale,aceastea te-ar putea ajuta cu anumite soluții la care nici nu te-ai gândit.
Atat prestigiul tău cât și poziția socială va crește luna aceasta, daca oferi totul atunci ai șansa de a avea succes, aduți aminte că jumatățile de masură nu sunt indicate.
O persoană din trecut care te-a ajutat cu sfaturi întotdeauana, va avea nevoie de ajutorul tau. Nu o refuza, nu uita binele se întoarce oricui și niciodată nu știi când vei avea nevoie de ajutor.

Horoscop de ieri

Te vei simti profund legat de viata ta astazi. Atmosfera este clara, permitandu-ti sa vezi toate progresele pe care le-ai facut in directia obiectivelor tale. Vei simti o mare satisfactie, asa cum faci intotdeauna cand poti vedea clar sensul din viata ta. Astazi vei dori sa te odihnesti pe lauri. De asemenea, iti dai seama ca unele lucruri inca trebuie facute.

Horoscop Gemeni 26.10.2019

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului