Horoscop Horoscop Gemeni 27.05.2019

Chiar daca cunosti solutia la problema unei anumite persoane, fii atent la modul in care ii offeri sfatul. Fii mai sensibil si incerca sa arati ca tu stii tot. Incearca sa ghidezi acea persoana spre raspuns cu intrebari. De exemplu il poti intreba “Ce mi-ai spune tu daca as avea aceeasi problema?”. Empatia este un instrument minunat pentru a invata cum sa iei unele decizii mai bune.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 16 – 22 septembrie 2019

Daca pana acum neincrederea era o problema pentru tine in aceasta saptamana vei reusi sa depasesti gandurile negative. Conexiunile planetelor indica sarcini importante din punct de vedere social sau poate fi vorba despre un efort special, pe care il depui pentru a stapani o situatie. Chiar daca din exterior vei da senzatia ca viata ta este perfecta, de fapt viata ta din aceasta saptamana nu va fi deloc relaxata mai ales din cauza ideilor care iti trec prin minte.
Daca viata ta amoroasa a fost neglijata, in weekend este un moment de cotitura si incepi sa acorzi din nou atentie nevoilor personale.

Horoscop Gemeni luna septembrie 2019

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

Ramai pozitiv si radiant astazi. Aceasta este o zi minunata pentru a prelua controlul. Conecteaza-te cu altii pe proiecte de grup si simte-te liber sa oferi contributii creative. Lasa artistul din tine sa preia conducerea si cultiva acest talent in orice mod poti. Fa-ti timp pentru a te angaja in conversatii lungi cu privire la evenimente recente. Ai foarte multe de impartasit.

Horoscop Gemeni 27.05.2019

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului