Horoscop Horoscop Gemeni 28.03.2016

Abilități de comunicare, capacitatea de a menține nişte contacte necesare și reînvierea vechilor contacte în cercuri adecvate sunt tot ce ai nevoie pentru o afacere de succes. Aceleași calități te vor ajuta să rămâi pe linia de plutire ori de câte ori te afli într-o situație dificilă alături de un grad mai mare de responsabilitate.

Horoscop saptamanal Gemeni 18 – 24 noiembrie 2019

Imaginatia ta este cea care isi va pune amprenta pe aceasta saptamana. Esti extrem de creativ si hotarat sa faci schimbari radicale in casa si in curte. Reusesti sa realizezi multe cu putina investitie financiara si asta datorita imaginatiei tale.
Vei revedea o persoana draga tie dar cu toate astea nu esti dispus sa pierzi prea mult timp in compania ei si te intorci imediat la scopul saptamanii tale si anume acela de a aduce schimbari in viata ta. Esti energic si reusesti sa faci tot ce-ti propui.

Horoscop Gemeni luna noiembrie 2019

In aceasta luna vei experimenta perioade de incertitudine in sentimentele pentru partener. Darul tau de a gasi cea mai buna solutie pentru a rezolva problemele te va duce in directia potrivita. Problemele cu care te vei confrunta luna aceasta vor fi solutionate datorita intuitiei corecte.
Vei fi mai responsabil si mai serios in angajamentele profesionale si in afacerile tale. O parte din succesul tau profesional va depinde foarte mult si de colegii sau pertenerii tai, de modul in care vei comunica cu ei. O persoana pe care o cunosti deja, te va sprijini si va juca un rol foarte important, intr-o situatie mai dificila. Un conflict vechi cu o perosoana si familie va fi rezolvat datorita felului in care te vei impune.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa fii atras de cineva din cauza lucrurilor pe care le impartasiti in comun. Amandoi apreciati arta, muzica si cinele romantice, dar este posibil ca aceasta persoana sa nu fie un bun permanent pentru tine. El sau ea nu doreste sa faca primul pas sau este indecis cu privire la probleme importante. Daca nu esti implicat acum, cauta pe cineva.

Horoscop Gemeni 28.03.2016

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului