Horoscop Horoscop Gemeni 28.09.2023

Nu lasa pe nimeni in urma, in timp ce alergi prin lumea ta astazi. Esti atat de implicat in aventurile tale incat nu esti constient de alti oameni care ar putea folosi mai multa atentie. In cautarea ta nesfarsita pentru ceva mai mare si mai bun, este posibil sa fi pierdut contactul cu lucrurile minunate pe care le ai deja in fata.

Din aceiasi zodie gemeni

Horoscop gemeni zilnic

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    4.0 rating
Horoscop Gemeni luna octombrie 2020

In perioada initiala a lunii ar trebuie sa eviti increderea excesiva si luarea deciziilor semnificative in graba, deoarece pot fi un mare dezavantaj in planurile de cariera pe care le ai. Trebuie sa fii prudent in privinta prietenilor, sa intelegi ca putini sunt cu adevarat ceea ce par. Unii vor incerca sa profite de bunatatea ta si sa profite de increderea ta. Daca lucrezi in acelasi domeniu cu partenerul sau aveti o afacere impreuna cel mai probabil vor aparea ceva disensiuni.
Vei face investitii pentru a achizitiona un automobil sau pentru a aduce imbunatatiri substantiale la casa. O suma de bani sau o mostenire va va surprinde in mod placut.
Daca esti singur, probabil ca te vei indragosti de un prieteni mai vechi.

Horoscop Gemeni luna septembrie 2020

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

Esti capabil sa folosesti cuvintele ca niste carlige, deschizand intrari secrete catre parti necunoscute anterior ale creierului tau. Curiozitatea ta este o forta motivanta puternica, determinandu-te sa te plimbi acum prin adancimile subconstientului. Desi totul se simte nou, nu esti strain sa-ti explorezi propriul spatiu interior. Cu cat te poti scufunda mai adanc, cu atat mai mult trebuie sa descoperi.

Horoscop Gemeni 28.09.2023

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului