Horoscop Horoscop Gemeni 29.04.2018

O dorinta brusca de a iti extinde orizonturile te-ar putea face ca incepi unele noi studii, probabil pentru un grad avansat. Scoala la care te gandesti, cu toate acestea, ar putea fi situata intr-un alt oras sau chiar intr-o tara straina. Indeplinirea dorintei ar putea necesita o planificare atenta. Drept urmare, vei avea cateva conversatii intense in urmatoarele cateva zile pe acest subiect.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 15 – 21 iulie 2019

Ai mare grijă la dorința ta de a cumpăra anumite lucruri/bunuri. Acum o dorință exagarată te impinge să o faci, dar vei realiza detul de repede că nu e cee ace doreai. Poate un sfat de la un bun prieten te poate ajuta îm acest mic impas.
Poate te vei bucura mai mult dacă vei reuși să faci unele economii și să constați că nu cumpărăturile sunt esențiale ci, mai ales să cumperi cu chibzuință. Oricum pe final de săptămână vor apărea acele semen pe care le aștepți de mult, veniturile încep să crească și starea ta de bine se ameliorează vizibil.
De săptămână viitoare toate vor fi așa cum ți-ai plănuit, fară griji și preocupări suplimentare.

Horoscop Gemeni luna iulie 2019

În această luna, energia ta va fi maxima. Vei câștiga multă putere pentru a avansa în viață. Dragostea și relațiile cu cei din jur vor fi mai bune .In acearsta perioada vei primi propuneri care par sa aiba un viitor stralucit. Este posibil sa iti schimbi locul de munca si sa apara noi începuturi; Sugestiile fructuoase se apropie de tine. De asemenea, sunt sanse de a merge intr-o excursie de lunga durata cu partenerul tău! Se subliniază o situație creatoare, sexuală, romantică sau ceva drag inimii tale. Ai mai multă libertate și opțiuni decât crezi. Ai incredere în viziunea cea mai iubitoare și optimistă – ceva care se simte în inimă și suflet. Aceasta va însemna tăierea legăturilor cu ceea ce nu mai funcționează.

Horoscop de ieri

Toate relatiile tale pot fi imbunatatite de o sensibilitate crescuta la nevoile si sentimentele altora. Poti oferi prietenilor melancolici un umar pe care sa planga sau poti oferi asistenta in rezolvarea problemelor. Fii sigur ca eforturile tale nu vor ramane neapreciate. Probabil te vei apropia de cei care iti spun mai multe acum, inclusiv de o persoana foarte speciala din viata ta.

Horoscop Gemeni 29.04.2018

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului