Horoscop Horoscop Gemeni 30.12.2019

Oamenii ezita sa abordeze problemele emotionale profunde astazi. Construiesc bariere de protectie, astfel incat lucrurile pe care le aud sau le vad si le simt, nu le fac rau. Respecta aceste limite. Fa tot posibilul sa ramai inradacinat in sanctuarul tau interior. Incearca sa pastrezi o atitudine pozitiva, chiar daca starea de spirit predominanta poate fi mai slaba.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    5.0 rating




Horoscop saptamanal Gemeni 20 – 26 ianuarie 2020

Saptamana aceasta te vei afla intr-o perioada in care vei fi mult mai atractiv fizic pentru ceilalti. Daca esti singur simti nevoia de a-ti exprima dragostea fata de o persoana speciala. Daca esti deja intr-o relatie sentimentele de iubire vor fi mai profunde, evoluand la un alt nivel. Tot in aceasta saptamana va fi inceputul unui parteneriat de succes.

Horoscop Gemeni luna ianuarie 2020

Luna aceasta este despre impacare si restabilirea relatiilor.
Ideile tale vor duce la oportunitati si cai de castig rapid. Daca vei intalni unele dificultati la munca vei cere ajutorul persoanelor care nu te-au dezamagit nicioadata si cu siguranta nu o vor face nici de data asta. Probabil ca va fi si o perioada buna din punct de vedere financiar obtinand un profit bun de pe urma unor idei pe care le-ai avut in trecut. In viata personala predomina linistea, reusind sa-ti dobandesti starea de confort alaturi de persoana iubita.
Daca esti singur , in aceasta perioada , gandul tau nu va sta la inceperea unei relatii si ni nu vei acorda atentie persoanelor care ar putea sa fie potrivite pentru tine.

Horoscop de ieri

Un grup cu care esti afiliat iti poate cere sa ai grija de cateva sarcini. Aceasta ar putea implica efectuarea de apeluri telefonice, rularea comenzilor sau ambele. Energia si entuziasmul tau sunt mari, asa ca este o zi buna pentru a demonstra cat de valoroasa este munca ta si cat de eficient esti. Totusi, asigura-te ca nu te consumi prea mult. Nu vei ajuta pe nimeni daca obosesti.

Horoscop Gemeni 30.12.2019

gemeni

Istoric Gemeni



horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului