Horoscop Horoscop Leu 01.06.2020

Incearca sa te simti in largul tau astazi. Aminteste-ti ca pacea interioara este o parte importanta a sanatatii tale si mentinerea acestei linii de baza este esentiala in timpul acestei pandemii. Gaseste pacea prin reflectie si o recenzie linistita a locului in care te afli. In loc sa te concentrezi asupra lucrurilor materiale, concentreaza-te mai mult asupra starii tale emotionale. Altii vor dori probabil sa se simta sensibili si plangatori, asa ca fa-i sa ti se alature in acest exercitiu.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Intrarile neasteptate de bani ar putea sa iti inveseleasca ziua de azi. Tehnologia ar putea fi implicata intr-un fel sau un obiectiv pe termen lung la care te-ai straduit aduce in cele din urma unele beneficii. S-ar putea sa existe incertitudine cu privire la momentul in care va veni sau exact cat va fi, dar rezultatul va fi totusi placut!

Horoscop Leu 01.06.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului