Horoscop Horoscop Leu 01.11.2023

Astazi arati deosebit de atractiv. Abilitatile tale de comunicare sunt bune. Chiar daca chestiunile romantice sunt mai putin evidente, relatiile de dragoste ar putea inregistra progrese. Conversatiile interesante cu persoana iubita ar putea dezvalui aspecte ale personalitatii tale care o intriga, si ar putea scoate la iveala interese comune pe care nu stiati ca le aveti. Profita din plin de aceasta situatie!

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating




Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Ai inceput ziua intr-un mod excelent. Daca te-ai simtit putin obosit in ultima vreme, aceasta se va schimba. Forta mentala si fizica suplimentara iti stau la dispozitie. Lucrurile care pareau dificile ieri vor veni usor astazi. Scoate proiectele sau listele de sarcini si pune-ti planurile in miscare. Lucrurile vor fi terminate inainte sa-ti dai seama, si vei avea totusi un zambet pe fata. Totusi, stii cand sa te opresti. Nu vrei sa exagerezi.

Horoscop Leu 01.11.2023

leu

Istoric Leu



horoscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului