Horoscop Horoscop Leu 02.12.2019

Este o usurare cand ostilitatile dispar, nu-i asa? Se pare ca oamenii ti-au trantit in mod repetat usile in fata ta, dar astazi, o vizita sau o intalnire va debloca cateva mistere pentru tine. Problemele tale vor fi rezolvate in cele din urma? Daca te-ai angajat sa dezamagesti originalitatea, vei fi implinit.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 09 – 15 decembrie 2019

Daca doresti sa faci unele modificari in ceea ce priveste cariera, aceasta este saptamana pefecta. Sectorul tau de comunicare se extinde, oferindu-ti abilitati de a intra in comunicare perfecta cu persoane cheie. Cercul tau social se va schimba pe masura ce vei elimina persoanele care nu te avantajeaza.
Alinierea planetara a saptamanii, este capabila sa iti faca o amintire memorabila in cazul in care te hotarasti sa faci o calatorie cu persoana iubita.

Horoscop Leu luna decembrie 2019

Astrele spun că în această lună puneți pe primul plan relația amoroasă și începeti să luați în serios obligațiile față de persoana iubita.
În sfera profesională ar fi benefic pentru dumneavostră să vă asumați mai multe riscuri, să luați inițiativă sau încercați să vă asumați mai multe responsabilități o să obsevați că veți fi apreciat pentru asta.
Ve-ți spune adio tuturor îngrijorărilor cu care vă confruntați din cauza banilor la mijlocul lunii.
Acum este momentul oportun pentru a vă face planuri de viitor, dar în același timp ai putea ieși din rutina zilnică să te răsfăți cu diferite activități și mici plăceri de ce nu.
Daca sunteți o persoană singură, exista șanse să vă găsiți un potențial partener, care vă va impresiona cu bunul simț si vă va face sa vă simțiți foarte bine in prezența lui.

Horoscop de ieri

Nu te agita prea mult daca spiritul liber poate domina orele diminetii. Distreaza-te in acel moment, dar toate lucrurile bune trebuie sa se incheie la un moment dat. S-ar putea sa fii chemat pentru un loc de munca mai serios atunci cand seara se va lasa. In loc sa mergi mai departe si sa lucrezi pentru a face lucrurile asa cum iti doresti, fii mai sensibil la ceilalti si mai fundamental in demersul tau.

Horoscop Leu 02.12.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului