Horoscop Horoscop Leu 03.01.2020

Astazi, s-ar putea sa incepi sa lucrezi la un proiect pe care ai vrut sa-l faci de mult timp. Acesta poate fi legat de cariera sau personal, dar ar trebui sa te avanseze in orice directie doresti sa mergi. Singurul dezavantaj este ca s-ar putea sa fii un pic prea critic fata de munca altora. Incearca sa fii obiectiv si sa vezi propria lucrare la fel de corect pe cat vezi munca celorlalti.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    2.0 rating




Horoscop saptamanal Leu 20 – 26 ianuarie 2020

Comportamentul nevrotic din prima parte a saptamanii se datoreaza acumularii de presiune intensa pe care o vei simti din cauza unei persoane din cercul tau de prieteni. Spre sfarsitul saptamanii vei simti o stare de liniste si un sentiment de echilibru interior. Este momentul perfect pentru a rezolva problemele personale sau din relatiile recente.

Horoscop Leu luna ianuarie 2020

Datorita faptului ca luna aceasta vezi totul foarte clar , va fi o perioada extraordinara de inflorire pe plan profesional. Vei gasi limpezime si in anumite situatii conflictuale care pana acum pareau iremediabile. Datorita muncii, lina aceasta vei avea multa energie si de cele mai multe ori lucrurile par sa iasa bine destul de simplu. Din punct de vedere sentimental ai toate sansele sa te intalnesti fata in fata cu trecutul, care pare sa-ti dea ceva emotii. Daca vei gandi rational vei ajunge la concluzia ca ceea ce a fost in trecut acolo trebuie sa ramana, si asta ar fi o idee foarte buna.

Horoscop de ieri

In general, ai tendinta sa ai un nivel foarte ridicat de perseverenta. Oricat de dificila ti s-ar parea o sarcina, astazi ar trebui sa mearga foarte bine, mai ales daca implica studii aprofundate sau cercetari de un fel. Gandirea ta este deosebit de clara iar bunul simt functioneaza la un nivel foarte inalt. Fa orice trebuie facut astazi si nu va mai ramane nimic pentru maine.

Horoscop Leu 03.01.2020

leu

Istoric Leu



horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului