Horoscop Horoscop Leu 03.03.2020

Cheltuielile din trecut s-ar putea intoarce sa te bantuiasca acum in ceea ce priveste banii. Ar putea exista blocaje in primirea fondurilor pe care le astepti sau poate aparea o cheltuiala neasteptata, dar necesara. Iti vei folosi tot talentul facand o planificare atenta pentru a rezolva aceasta situatie, dar ai grija. Situatia se poate transforma intr-una pozitiva doar dintr-o clipire a unui ochi si, probabil, asa va fi.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    0.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Desi ai putea dori schimbi anumite lucruri pentru a iti putea planifica si organiza mai bine planurile, acest lucru nu poate fi cel mai bun mod de a opera de azi. Ar fi mai bine sa pastrezi lucrurile asa cum sunt. Lucrurile vor intra in locul in care ai nevoie de ele. Realizezi ca unele dintre cele mai bune experiente pe care le vei avea in viata sunt spontane. Pune-le pe lista de rezolvare.

Horoscop Leu 03.03.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului