Horoscop Horoscop Leu 03.08.2016

Vei fi foarte entuziasmat de munca ta si te vei simti determinat sa finalizezi toate sarcinile pe care le ai. Ai sanse bune de a obtine unele beneficii financiare si de a te afirma in societate. Te vei bucura de armonie si buna intelegere cu cei dragi dar totusi este bine sa ramai echilibrat.

Horoscop saptamanal Leu 18 – 24 noiembrie 2019

Vei gasi un echilibru intre eforturile pe care le depui la servici si timpul tau liber. Se face remarcata pasiunea pe care o ai pentru o persoana pe care o stii de multa vreme si ti a fost indiferenta pana acum. Vei adopta unele tactici noi de comunicare cu cei din jurul tau facandu-te extrem de apreciat. Puterea cuvintelor tale va putea convinge pe oricine ceea ce inseamna ca este un moment bun de a incerca sa semnezi noi parteneriate . Weekend-ul se anunta a fi unul linistit si relaxant si il vei petrece intr-un loc care pentru tine inseamna acasa!

Horoscop Leu luna noiembrie 2019

In aceasta luna exista oportunitati de venituri suplimentare, pe care le anticipai. Este posibil sa primesti o propunere pentru un nou loc de munca, mai bine platit sau vei face o afacere profitabila.Te vei bucura de experiente placute alaturi de persoane noi, care vor influenta actiunile tale cu caracter financiar.
Un avenimet legat de o persoana din familie iti va aduce multa bucurie. Anumite vesti legate de o nunta sau de aparitia unui nou membru te vor incanta. Unii dintre voi vor experimenta momente de ezitare sau de nesiguranta in ceeea ce priveste luarea unor decizii concrete in relatia de dragoste actuala.
Daca esti singur vei avea o intalnire romantica cu o persoana care locuieste la distanta.

Horoscop de ieri

Daca lucrurile incep sa se agite, sa se schimbe sau sa fluctueze in dragoste si romantism, primul tau impuls este sa exagerezi mai mult. Acesta este probabil opusul lucrurilor pe care ar trebui sa le faci. In loc sa sari rapid la concluzii, ar trebui sa stai pe spate si sa lasi lucrurile sa se desfasoare incet. Rezista la nevoii de a face miscare astazi doar pentru ca emotiile tale sunt intr-un impas.

Horoscop Leu 03.08.2016

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului