Horoscop Horoscop Leu 03.09.2021

Emotiile ar putea sa se ridice in randul celor apropiati. S-ar parea ca toata lumea are o dispozitie proasta! In relatiile proprii cu ei, natura prietenoasa si abilitatile sociale le vor calma si le vor mentine ca o situatie uniforma, cel putin atunci cand esti in preajma! Evenimentele sociale te pot tine ocupat. Ai putea face rost de niste contacte valoroase.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Fiecare semn este cunoscut pentru trasaturile sale universale, unele fiind adevarate si unele false ca stereotipurile etnice. In cazul tau, te-ai numit adesea obsesiv, ceea ce este adevarat doar daca nu vezi partea dreapta a acestuia. Abilitatea ta de a te concentra in aceasta masura iti va fi la indemana acum si vei fi bucuros ca o ai.

Horoscop Leu 03.09.2021

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului