Horoscop Horoscop Leu 03.12.2022

O prima solutie nu este adesea cea finala, asa ca nu reactiona exagerat daca solutia impulsului nu reuseste. Din pacate, s-ar putea sa fii dezamagit de faptul ca o problema pe care ai crezut-o rezolvata apare din nou atunci cand Uranusul imprevizibil revine in casa a VII-a a relatiilor. Asculta in mod activ evaluarea altei persoane despre ceea ce se intampla inainte de a discuta o rezolutie mai buna. Nu poti remedia totul, dar cel putin stii ca procesul de vindecare este in curs de desfasurare.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Membrii familiei ar putea sa nu fie in cea mai buna dispozitie astazi. Frustrarea legata de masini sau cu prietenii te-ar putea enerva, asa ca incearca sa eviti tentatia de a intra in certuri. Problemele vor fi rezolvate si totul va reveni la normal. Aceasta este o zi buna pentru a iesi si a petrece singur ziua.

Horoscop Leu 03.12.2022

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului