Horoscop Horoscop Leu 04.02.2023

Un prieten s-ar putea sa treaca prin zona ta si poate sa doreasca sa ii tii companie in timp ce isi face comisioanele. Aceasta ar putea fi o idee buna, nu numai pentru abaterea de la rutina, ci si pentru ca s-ar putea intampla ceva in cursul acestor calatorii scurte, care sa te indrume intr-o directie noua si foarte pozitiva. Mintea ta ar putea fi brusc inundata de idei. Profita din plin de asta.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

O ruda dintr-o tara indepartata te va vizita si iti va propune sa mergeti intr-o mica excursie in locurile natale. Inainte de a accepta invitatia, ar fi bine sa te consulti cu partenerul de viata pentru a evita anumite discutii in contradictoriu. la locul de munca vei primi noi sarcini ce te vor face sa stai peste program iar asta te va face sa devii putin irascibil. Ai grija pe cine iti versi nervii deoarece exista riscul sa fii penalizat.

Horoscop Leu 04.02.2023

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului