Horoscop Horoscop Leu 04.09.2020

Cineva special din viata ta poate avea probleme cu colegii. Este probabil ca prietenul tau sa vrea doar putina simpatie sau poate sunt necesare anumite solutii. Daca nu ai cu ce il ajuta, fii doar un bun ascultator. Este important pentru tine sa iesi si sa faci miscare. Daca vremea este buna, fa o plimbare. Daca nu, participa la un curs de exercitii online. Te vei simti mai bine.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Natura ta senzuala este inaltata, iar tu te vei angaja in unele momente de liniste in compania altora. Incearca sa iti cureti sufletul permitandu-ti sa aluneci in situatii care iti dau libertatea emotionala de a face sau de a spune tot ceea ce iti vine in minte. Viata ar trebui sa fie ca o poezie de dragoste scrisa de un mare maestru. Accepta energia buna care vine in calea ta.

Horoscop Leu 04.09.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului