Horoscop Horoscop Leu 05.11.2019

Cineva care poate fi o celebritate locala ar putea fi brusc atras de tine, desi niciunul dintre voi nu poate fi inclinat spre ceva pe termen lung. Nu te astepta la prea multe de la aceasta persoana dincolo de conversatie, desi acum ar trebui sa fie foarte stimulanta. Energia ar trebui sa fie suficient de puternica pentru a rezista dincolo de zi, asa ca nu fiti timizi cu privire la schimbul de nume si numere de telefon.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 18 – 24 noiembrie 2019

Vei gasi un echilibru intre eforturile pe care le depui la servici si timpul tau liber. Se face remarcata pasiunea pe care o ai pentru o persoana pe care o stii de multa vreme si ti a fost indiferenta pana acum. Vei adopta unele tactici noi de comunicare cu cei din jurul tau facandu-te extrem de apreciat. Puterea cuvintelor tale va putea convinge pe oricine ceea ce inseamna ca este un moment bun de a incerca sa semnezi noi parteneriate . Weekend-ul se anunta a fi unul linistit si relaxant si il vei petrece intr-un loc care pentru tine inseamna acasa!

Horoscop Leu luna noiembrie 2019

In aceasta luna exista oportunitati de venituri suplimentare, pe care le anticipai. Este posibil sa primesti o propunere pentru un nou loc de munca, mai bine platit sau vei face o afacere profitabila.Te vei bucura de experiente placute alaturi de persoane noi, care vor influenta actiunile tale cu caracter financiar.
Un avenimet legat de o persoana din familie iti va aduce multa bucurie. Anumite vesti legate de o nunta sau de aparitia unui nou membru te vor incanta. Unii dintre voi vor experimenta momente de ezitare sau de nesiguranta in ceeea ce priveste luarea unor decizii concrete in relatia de dragoste actuala.
Daca esti singur vei avea o intalnire romantica cu o persoana care locuieste la distanta.

Horoscop de ieri

Informatiile primite astazi ar putea face posibil sa iti schimbi locul de munca, resedinta sau cel putin modul in care crezi. S-ar putea sa te simti nervos in perspectiva, dar va fi bine. Nu iti fie frica sa mergi cu fluxul si sa faci modificari. Aceasta este singura piedica in cursul dezvoltarii tale personale.

Horoscop Leu 05.11.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului