Horoscop Horoscop Leu 06.01.2018

O calatorie pe care ai vrut sa faci in aceasta zi poate fi amanata din cauza unor motive financiare. Vei dori sa faci aceasta calatorie in compania unei persoane care te va ajuta financiar in aceasta zi. Acest lucru ar putea putea fi dezamagitor dar nu uita ca poate fi vorba doar de o intarziere. Vei putea sa ai concediul la o data ulterioara si pana atunci vei reusi sa strangi banii necesari.

Horoscop saptamanal Leu 19 -25 august 2019

Un proiect de grup la care lucrați de ceva vreme poate veni în sfârșit cu o înflorire.
Tu și partenerul puteți experimenta controlul emoțional. Acest lucru poate fi foarte subtil si pe termen lung poate crea probleme care ocazional vor exploda la suprafata. Stiti din trecut ca controlul emotional nu are rezultate bune asa ca incercati sa cautati modalități de a împărtăși ceea ce simtiti, în mod egal.

Horoscop Leu luna august 2019

În primul rând – La mulți ani ! – și acestă urare vine cu și mai multă putere când vedem cum tot ceea ce îți propui îți iese perfect. E o lună plină de success și de premii pe care ți le acorzi, pentru oricare din domeniile în care ești implicat. Vei avea surpriza chiar să îți descoperi și noi pasiuni și noi limite la activități pe care nici nu le luai în calcul până acum.
Pe plan professional te vei întâlni cu o oportunitate deosebită, ale cărei rezultate vin să completeze unele aspecte pe care le credeai imposibil de atins cu ceva timp în urmă. Și pe plan afectiv se mai întrevăd unele noutăți, poate chiar mai pregnant ca până acum, dar totuși trebuie să fii cât mai natural și mai pașnic, nu e timp pentru pasiuni noi.
Cum se încheie luna, ar fi recomandat să faci unele calcule de resurse, adică să cântărești bine spre ce zone te duci cu investițiile, nu că te-ar paste vreun pericol, ci doar pentru simplul motiv că e bine să rămâi în zona de success și pentru viitoarele luni.
E cel mai bun moment de bilanț, ținând cont de faptul că ai acumulat multă experiență în success și în effort, otiv pentru care , rezultatele te vor ajuta să pornești motivat în plantarea de noi semințe.

Horoscop de ieri

Aceasta va fi o zi minunata pentru tine! Copiii, nepotii sau fratii tai pot avea foarte multa energie in exces. Depinde de tine sa ai grija de ei. Este randul tau sa planifici lucrurile in familie. Nu vei avea probleme cu aceasta sarcina. Te-ai gandit vreodata sa fii planificator sau organizator pentru viitor?

Horoscop Leu 06.01.2018

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului