Horoscop Horoscop Leu 06.02.2020

Nu judeca pe cineva daca are un stil de viata diferit de ceea ce consideri a fi OK. Probabil te inclini spre traditional, dar nu toata lumea simte la fel despre relatii, munca sau stil de viata. In timp ce poate parea imposibil de inteles si chiar te inspaimanta, incearca sa nu fii prea aspru cu cei pe care ii consideri ciudati. Ai fi mai bine sa folosesti acea energie pentru a iti mentine propria viata asa cum ti-o doresti.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Un beneficiu financiar neasteptat te-ar putea lasa cu gura cascata astazi. Ar putea fi un bonus neasteptat, un cadou sau chiar un mic castig la loterie. Aceasta este ziua potrivita pentru a cauta improbabilul. Daca ai un proiect pe care ai vrut sa-l incepi, dar ai ezitat pentru ca este prea riscant, incepe-l acum.

Horoscop Leu 06.02.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului