Horoscop Horoscop Leu 06.11.2016

Exista posibilitatea ca persoana iubita sa iti reproseze unele lucruri pe care le-ai facut in ultima perioada. In aceasta zi vei avea parte de vizita unor rude mai apropiate cu care vei reusi sa uiti de cearta de dimineata. Ar fi bine sa faci un castron mare de popcorn si sa va relaxati cu toti vizionand un film.

Horoscop saptamanal Leu 24 -30 iunie 2019

Este posibil să simti sentimente de nesiguranță cu privire la comportamentul și la modul în care arăți, să simți că ceilalți te privesc ciudat sau sa crezi că esti ciudat într-un anumit fel. Dar astfel de impresii sunt distorsionate și nu corespund realității. De asemenea, o tendință de supra-idealizare a intereselor romantice ar putea duce la dezamăgire, jenă sau iubire nerecuperată.
Weekendul este bun pentru socializare. Vei simți probabil că vorbesti și nici nu va trebui să te gândesti la ce să spui. Acest lucru se datorează faptului că esti în ton cu sentimentele altor oameni. Acesta este un moment bun pentru “bârfe inactive” mai mult decât pentru discuții oficiale. Alții vor veni sa-ti împărtăseasca și sentimentele.
Încrederea în sine este probabil să crească și acest lucru ar trebui să te ajute spre obiectivele tale.

Horoscop Leu luna iunie 2019

              Si pentu tine e o lună foarte bună, asta dacă ar fi să luăm în considerare până și numai începutul acesteia. Vie cunoaște persoane noi, persoane care nu sunt chiar oricare altele, ci care vibrează cu ambițiile tale și sunt acolo pentru a merge împreună. E un moment important și pe care nu ar trebui să-l ratezi.

Cu toate acestea, e posibil să trebuiască să faci unele modificări în viața ta. E de bine, nu te speria! Încearcă să dai deoparte, să oprești tot ceea ce nu mai funcționează bine și să pui bazele unei schimbări. Ai nevoie de curaj și încredere, dar astea nu îți lipsesc deloc.

Sfârțitul lunii iunie și inceputul lunii iulie vor fi marcate de o dorință constantă de refacere, de meditatie și regăsire a propriului EU, perioadă pe care ar fi bine să o petreci cât mai relaxat și deconectat de tumultul zilnic de acum.

Horoscop de ieri

Forte incapatanate pot provoca astazi natura voioasa. Ai face bine sa intri in aceasta energie agresiva si sa o folosesti ca sa urmezi niste proiecte pe care le-ai lasat agatate in urma. Alti oameni pot fi blocati in pozitiile lor, dar poti depasi cu usurinta acest lucru prin atingerea naturii tale flexibile. Nu te supara si nu supara pe altii. Lasa-te dus de val.

Horoscop Leu 06.11.2016

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului