Horoscop Horoscop Leu 08.07.2019

Ceva te apasa si nu stii cum sa rezolvi aceasta situatie. Poate fi vorba de unele facturi pe care trebuia sa le platesti sau poate ca esti pe punctul de a semna o noua colaborare, ceea ce te face sa fii putin agitat. Stai fara griji. Daca ti-ai calculat fiecare miscare, nimic nu poate sa iti mearga rau in aceasta zi. Exista posibilitatea sa primesti o veste buna legata de un proiect pe care il credeai pierdut.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 11 – 17 noiembrie 2019

Nu doresti sa-ți pierzi increderea atunci când vine vorba de planurile mari pe care le-ai facut recent. Incearca sa te deplasezi pas cu pas pe drumul pe care îl ai de parcurs si fii pregatit să lupți dacă este necasar, pentru a ajunge la destinația care te face să te simți multumit. Totuși nu uita că trebuie să te bucuri de călătoria spre destinație la fel de mult ca obiectivul în sine.
Încearcă să găsești echilibrul între diferitele domenii ale vietii.
Spre sfârșitul săptămânii o coincidența te poate face sa te simti inconfortabil, chiar dacă nu există nici un motiv, si trebuie sa stii ca lipsa ta de incredere iti va colora lumea atunci cand ar trebui sa te mentii in permanenta calm si sigur pe tine.

Horoscop Leu luna noiembrie 2019

In aceasta luna exista oportunitati de venituri suplimentare, pe care le anticipai. Este posibil sa primesti o propunere pentru un nou loc de munca, mai bine platit sau vei face o afacere profitabila.Te vei bucura de experiente placute alaturi de persoane noi, care vor influenta actiunile tale cu caracter financiar.
Un avenimet legat de o persoana din familie iti va aduce multa bucurie. Anumite vesti legate de o nunta sau de aparitia unui nou membru te vor incanta. Unii dintre voi vor experimenta momente de ezitare sau de nesiguranta in ceeea ce priveste luarea unor decizii concrete in relatia de dragoste actuala.
Daca esti singur vei avea o intalnire romantica cu o persoana care locuieste la distanta.

Horoscop de ieri

Daca te-ai gandit sa scrii, aceasta este ziua pentru a incepe. Mintea ta este deosebit de ascutita si imaginatia ta bogata. Evolutii neobisnuite, in mare parte pozitive, ar putea avea loc in cartierul tau. S-ar putea sa nu stiti faptele exacte despre ce se intampla si ar putea circula o multime de zvonuri nefondate. Rezerva-ti orice parere pana cand stii adevarul.

Horoscop Leu 08.07.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului