Horoscop Horoscop Leu 08.10.2021

Nu lua nimic din ceea ce auzi azi la valoarea nominala, in special in ceea ce priveste banii. Un prieten bine motivat te poate aborda cu o ocazie ce nu poate fi ratata. Asculta tonul si ia toate informatiile, dar nu iti lua nici un fel de angajament. Probabil ca vei vedea mai multe defecte atunci cand examinezi informatiile mai tarziu. Indica-le catre prietenul tau. Vei economisi bani si jena acestei persoane vorbind.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

O persoana speciala din viata ta s-ar putea simti putin geloasa pe prietenii tai acum. Poate ca ai avut o serie de invitatii care te implica doar pe tine si pe prietenii tai. Ar putea fi o idee buna sa refuzi in favoarea partenerului tau. Obiectivele si proiectele pot fi blocate temporar, ceea ce poate fi frustrant.

Horoscop Leu 08.10.2021

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului