Horoscop Horoscop Leu 09.03.2021

Mici probleme cu sanatatea se pot ivi in decursul acestei zile, dar nu trebuie sa te ingrijorezi. Se pot ivi necazuri in dragoste, dar de data asta nu vei avea nici o vina. Cu tact si intelepciune vei sti sa aplanazi conflictele si chiar sa readuci lucrurile in zona fericirii. Dupa discutii calme vei vedea ca dragostea pluteste in aer.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    2.0 rating




Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

O zi libera este exact ceea ce medicul ti-a recomandat. Incearca sa te odihnesti. Petrece timp cu o carte buna. Iesi cu prietenii doar daca te simti absolut nebun. Nu ar trebui sa faci mare lucru azi. Corpul si spiritul tau doresc o pauza. Ai grija de nevoia ta de baza de a te reimprospata.

Horoscop Leu 09.03.2021

leu

Istoric Leu



horoscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului