Horoscop Horoscop Leu 09.07.2017

Daca ai ceva planuri pe care vrei sa le pui in practica, ai toate sansele sa reusesti. O problema ar putea fi partea financiara care nu te prea ajuta dar cu siguranta vei gasi ajutor la unii prieteni apropiati. Chiar daca se va dovedi a fi greu, ceea ce vrei iti va putea aduce in viitor unele castiguri.

Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Daca esti implicat intr-o ocupatie similara cu cea a mamei sau tatalui tau, astazi te poti intreba daca alegerea ta a fost a ta sau a lor. Ai parcurs aceasta cariera din proprie vointa? Daca nu, ce ar trebui sa faci cu viata profesionala? Te simti razvratit si doresti sa obtii mai multa independenta. S-ar putea sa doresti sa gasesti mai multa libertate in limitele carierei existente.

Horoscop Leu 09.07.2017

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului