Horoscop Horoscop Leu 09.09.2020

Exista posibilitatea ca in aceasta zi vorbele tale sa fie putin cam ravasitoare pentru cei din familie, dar li se trezeste constiinta. Brusc devin mai atenti ori implicati in viata de acasa, ba chiar unii devin extrem de amabili. Esti peste masura de incantat de intreaga influenta pe care o ai si crezi ca ai putea tine mai des astfel de discursuri.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating




Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Vei reusi sa comunici cu usurita cu persoanele din jurul tau si vei putea sa iti spui punctul de vedere. Nu uita sa te exprimi cat mai clar pentru a nu fi inteles gresit de catre cei din jur. Ai sanse sa reusesti pe plan social datorita unui eveniment pe care il promovezi de ceva vreme.

Horoscop Leu 09.09.2020

leu

Istoric Leu



horoscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului