Horoscop Horoscop Leu 10.03.2017

Astazi vei reusi sa rezolvi anumite probleme nerezolvate. Poate fi vorba de o problema sentimentala care te framanta de ceva vreme. Exista posibilitatea sa fii nevoit sa faci o calatorie in interes de afaceri pentru a strange anumite sume de bani de la ceilalti parteneri. Dupa atata alergatura ar fi bine sa incerci sa te relaxezi si sa te odihnesti cat mai mult.

Horoscop saptamanal Leu 15 – 21 iulie 2019

Unele obiceiuri și pasiuni pe care le ai, știi bine că nu te avantajează în cee ace ține de starea ta. Poate ar fi bine să reconsideri toate acete puncta definitorii care te fac cumva slab în vața ta și să le elimini, treptat, dar definitive. Trebuie să ai în vedere sănătatea în primul rind, car e un da runic, la care trebuie să ții, mai ales că ai posibilitatea să discerni acum unde e problema.
Acum e timpul să te gândești șii la cee ace ai de gând sa faci cu adevart, vei continua să execuți activitați pentru ai mulțumi pe cei din jur sau te vei ridica și vei începe să faci doar cee ace îți aduce cu adevarat bucurie și tie. E un moment de răscruce care te aduce în punctul de a lege, continui să fii cum vor ceilalți, sau devii ce ti-ai dorit tu dintotdeauna.
Săptămâna asta e începutul unei abordări mai realiste și mai pragmatice a tot ceea ce faci, chiar dacă la început vor fi abordări doar la nivel de discuție și dialoguri neterminate, nu trebuie să renunți să devii ceea ce ai visat.

Horoscop Leu luna iulie 2019

Această lună este timpul tau de noroc. Cu o înaltă creștere a încrederii în sine și a integrității, va fi o situație avantajoasă pentru tine. În cazul în care participi la un concurs de sport, vei fi câștigător. Acest lucru vă va îmbunătăți capacitatea de lucru și vei progresa. Perioadele 9 – 14 și 17 – 30 sunt foarte fructuoase în ceea ce privește afacerea ta. Primele și ultimele patru zile ale lunii vor încerca să experimenteze zâmbete de neuitat în familie; o adevărată perioadă de bucurie și veselie. Primele 15 zile ale lunii vor fi foarte benefice din punctul de vedere al sănătății, al păcii, și prosperitatii familiei. Puteți începe noi relații în acest moment. Relatia cu partenerul de viata va merge bine, cu excepția unui conflict dur la mijlocul lunii.

Horoscop de ieri

Astazi te-ai simti deosebit de creativ si inspirat din punct de vedere intelectual. Ai putea discuta despre ideile tale cu altii. Procesul de comunicare ar putea sa deschida noi usi in mintea ta si sa duca la unele viziuni fascinante cu privire la ceea ce urmaresti. Uneori, in cursul conversatiilor, nu fi surprins daca descoperi ca unul dintre prietenii tai are nevoie de o anumita sustinere.

Horoscop Leu 10.03.2017

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului