Horoscop Horoscop Leu 10.04.2019

Cuvintele tale au astazi o putere speciala si o incredere interna care rareori vine in jurul lor. Ar trebui sa observi puterea in emotiile si personalitatea ta. Foloseste-te de aceasta ocazie pentru a castiga un pas inaintea jocului. Ai o influenta deosebita care nu poate fi potrivita pentru nimeni. Nu lasa alte persoane sa te convinga de ceva ce nu esti 100 % sigur de tine.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 16 – 22 septembrie 2019

In aceasta saptamana te vei concentra asupra sigurantei financiare si asupra unor decizii de acasa. Nu te ingrijora, in aceasta saptamana nu apar probleme de durata. O persoana apropiata va va provoca cu discutii interminabile despre renovari si discutii financiare.O atitudine calma se va dovedi de ajutor! Prietenii si colegii sunt mai sensibili la critici sau la informatii recent dezvaluite.
Este posibil sa cautati profunzime, precum si varietate in special cand vine vorba despre o relatie importanta.

Horoscop Leu luna septembrie 2019

Energia este propice pentru munca, așa că aduna-ti proviziile acum!
Marte în semnul tău îți oferă avantajul energiei pe care ți-o doreai si esti foarte dornic să te întorci la muncă. Simți schimbări acasă și în viața personală dupa prima saptamana a lunii, pe măsură ce Jupiter își încheie retrogradul.
Este un moment minunat pentru a întâlni oameni, dar nu este ca și cum ai fi dornic sa faci angajamente – vrei să păstrezi lucrurile ușoare și sa flirtezi, mai ales că Venus se conectează cu Uranus. Marte face legătura cu Uranus , găsindu-te pornind în aventuri neașteptate.
Îți place să fii distrat de persoane curioase și întâlnești niște oameni neașteptați, excentrici și încântați. De asemenea este o luna in care vei face schimbari neasteptate dar fantastice. Acesta este un moment uimitor pentru a aborda orice nesiguranta pe care o aveți cu privire la vorbirea în public – vă simțiți deosebit de fermecători și învatați să fiti voi în fața întregii lumi!

Horoscop de ieri

Anumite informatii despre schimbarile din cartierul tau ar putea arunca comunitatea intr-o mare agitatie. Aceasta poate implica noi afaceri, legi sau ordonante care nu corespund asteptarilor. Te poti astepta la o multime de apeluri telefonice, intalniri improvizate si alte contacte comunitare care s-ar putea transforma in certuri aprinse. Fii pregatit si ramai concentrat.

Horoscop Leu 10.04.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului