Horoscop Horoscop Leu 10.07.2019

Anumite subiecte fierbinti de la locul de munca sau de la scoala iti vor trezi anumite puncte de vedere pe care nu stiai niciodata ca le poti avea. Ziua de astazi ar putea fi inceputul unei noi faze intelectuale foarte active pentru tine, ce te va aduce fata in fata cu oameni din medii diferite de ale tale. Implicarea intr-o dezbatere despre anumite chestiuni reale iti va face o deosebita placere. Pune-ti toata inima si sufletul in aceasta noua cale de comunicare si vei fi rasplatit.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 18 – 24 noiembrie 2019

Vei gasi un echilibru intre eforturile pe care le depui la servici si timpul tau liber. Se face remarcata pasiunea pe care o ai pentru o persoana pe care o stii de multa vreme si ti a fost indiferenta pana acum. Vei adopta unele tactici noi de comunicare cu cei din jurul tau facandu-te extrem de apreciat. Puterea cuvintelor tale va putea convinge pe oricine ceea ce inseamna ca este un moment bun de a incerca sa semnezi noi parteneriate . Weekend-ul se anunta a fi unul linistit si relaxant si il vei petrece intr-un loc care pentru tine inseamna acasa!

Horoscop Leu luna noiembrie 2019

In aceasta luna exista oportunitati de venituri suplimentare, pe care le anticipai. Este posibil sa primesti o propunere pentru un nou loc de munca, mai bine platit sau vei face o afacere profitabila.Te vei bucura de experiente placute alaturi de persoane noi, care vor influenta actiunile tale cu caracter financiar.
Un avenimet legat de o persoana din familie iti va aduce multa bucurie. Anumite vesti legate de o nunta sau de aparitia unui nou membru te vor incanta. Unii dintre voi vor experimenta momente de ezitare sau de nesiguranta in ceeea ce priveste luarea unor decizii concrete in relatia de dragoste actuala.
Daca esti singur vei avea o intalnire romantica cu o persoana care locuieste la distanta.

Horoscop de ieri

Romanta si arta sunt astazi cheile. Te-ai putea simti inspirat spiritual de muzica excelenta, tablouri, poezie sau drama. Poate doresti sa impartasesti aceste sentimente cu cineva special. De asemenea, copiii ar putea fi o sursa de placere. Inocenta lor te face sa te simti din nou tanar. Seara, scrie-ti impresiile zilei.

Horoscop Leu 10.07.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului