Horoscop Horoscop Leu 10.11.2016

Este posibil sa ai unele probleme financiare sau fizice in aceasta zi. In cazul in care aceasta este situatia, este din cauza ca nu te bazezi suficient pe abilitatile tale si pe bunul simt. Este posibil sa nu ai grija de corpul tau la fel de bine cum ar trebui. Nu te panica deoarece aceasta situatie e usor de remediat.

Horoscop saptamanal Leu 16 – 22 septembrie 2019

In aceasta saptamana te vei concentra asupra sigurantei financiare si asupra unor decizii de acasa. Nu te ingrijora, in aceasta saptamana nu apar probleme de durata. O persoana apropiata va va provoca cu discutii interminabile despre renovari si discutii financiare.O atitudine calma se va dovedi de ajutor! Prietenii si colegii sunt mai sensibili la critici sau la informatii recent dezvaluite.
Este posibil sa cautati profunzime, precum si varietate in special cand vine vorba despre o relatie importanta.

Horoscop Leu luna septembrie 2019

Energia este propice pentru munca, așa că aduna-ti proviziile acum!
Marte în semnul tău îți oferă avantajul energiei pe care ți-o doreai si esti foarte dornic să te întorci la muncă. Simți schimbări acasă și în viața personală dupa prima saptamana a lunii, pe măsură ce Jupiter își încheie retrogradul.
Este un moment minunat pentru a întâlni oameni, dar nu este ca și cum ai fi dornic sa faci angajamente – vrei să păstrezi lucrurile ușoare și sa flirtezi, mai ales că Venus se conectează cu Uranus. Marte face legătura cu Uranus , găsindu-te pornind în aventuri neașteptate.
Îți place să fii distrat de persoane curioase și întâlnești niște oameni neașteptați, excentrici și încântați. De asemenea este o luna in care vei face schimbari neasteptate dar fantastice. Acesta este un moment uimitor pentru a aborda orice nesiguranta pe care o aveți cu privire la vorbirea în public – vă simțiți deosebit de fermecători și învatați să fiti voi în fața întregii lumi!

Horoscop de ieri

Un eveniment te-ar putea face sa observi ca partenerul de dragoste actual sau potential, acorda multa atentie altora. S-ar putea sa te simti neglijat si neiubit, ca si cum prietenul tau face asta pentru a te rani. Probabil nu este cazul. Partenerul tau incearca doar sa fie sociabil si nu realizeaza ca te supara. Ai grija de felul in care vei reactiona!

Horoscop Leu 10.11.2016

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului