Horoscop Horoscop Leu 11.03.2023

Unele echipamente pe care le folosesti mult, poate un aparat, un computer sau un televizor, ar putea sa se defecteze astazi. Nu incerca sa repari singur, chiar daca crezi ca stii cum. Suna un profesionist. Daca incerci sa o faci singur, s-ar putea sa provoci mai multe daune echipamentului sau poate tie! Aceasta este cu siguranta o zi pentru a fi prudent. Fii rabdator!

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Vei fi pierdut in gandurile tale astazi, analizandu-ti viata si relatiile. Te vei intreba daca existenta ta respecta standardele. Te vei gandi la ce sa te astepti de la viitor si de la oamenii din jurul tau. Te afli intr-un cadru adecvat pentru a lua cateva decizii care pot sa iti schimbe viata.

Horoscop Leu 11.03.2023

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului