Horoscop Horoscop Leu 11.12.2018

Astazi este posibil sa ai nevoie de multe lucruri. Acest lucru s-ar putea dovedi frustrant. Traficul ar putea fi rau si s-ar putea sa nu gasesti ceea ce ai nevoie si este posibil sa fie dificil sa ajungi la acele lucruri pe care trebuie sa le consulti. Acestea sunt toate circumstantele care nu tin de controlul tau, deci este mai bine sa gasesti altceva de facut. Aceasta este o zi minunata pentru a ramane si a face anumite chestiuni de cercetare pe care ai putea dori sa le folosesti.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 10 -16 iunie 2019

Nativii din zodia Leu li se confirmă că nu au muncit în zadar, iar eforturile din ultima perioada le vor fi răsplatite.
În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul saptamanii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți, lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop Leu luna iunie 2019

              Si pentu tine e o lună foarte bună, asta dacă ar fi să luăm în considerare până și numai începutul acesteia. Vie cunoaște persoane noi, persoane care nu sunt chiar oricare altele, ci care vibrează cu ambițiile tale și sunt acolo pentru a merge împreună. E un moment important și pe care nu ar trebui să-l ratezi.

Cu toate acestea, e posibil să trebuiască să faci unele modificări în viața ta. E de bine, nu te speria! Încearcă să dai deoparte, să oprești tot ceea ce nu mai funcționează bine și să pui bazele unei schimbări. Ai nevoie de curaj și încredere, dar astea nu îți lipsesc deloc.

Sfârțitul lunii iunie și inceputul lunii iulie vor fi marcate de o dorință constantă de refacere, de meditatie și regăsire a propriului EU, perioadă pe care ar fi bine să o petreci cât mai relaxat și deconectat de tumultul zilnic de acum.

Horoscop de ieri

Daca ai fost obosit in ultima vreme, s-ar putea sa fie din cauza stresului. Aspectele actuale aduc o energie suplimentara comunicarii. Ar fi intelept sa vorbesti despre anumite probleme ce iti provoaca o parte din stres. Ingrijorarea, anxietatea si teama sunt greutati imense pentru sanatatea fizica si emotionala.

Horoscop Leu 11.12.2018

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului