Horoscop Horoscop Leu 12.04.2019

Astazi ai putea primi o suma de bani in urma unui contract. Aceasta este o evolutie pozitiva. Asigura-te ca citesti fiecare cuvant inainte de a te angaja la ceva. Acesta este momentul potrivit pentru a cere un imprumut sau pentru a completa documentele referitoare la o bursa sau o alta forma de sprijin financiar. Procesul va fi mai putin complicat decat ti-ai imaginat.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 15 – 21 iulie 2019

Unele obiceiuri și pasiuni pe care le ai, știi bine că nu te avantajează în cee ace ține de starea ta. Poate ar fi bine să reconsideri toate acete puncta definitorii care te fac cumva slab în vața ta și să le elimini, treptat, dar definitive. Trebuie să ai în vedere sănătatea în primul rind, car e un da runic, la care trebuie să ții, mai ales că ai posibilitatea să discerni acum unde e problema.
Acum e timpul să te gândești șii la cee ace ai de gând sa faci cu adevart, vei continua să execuți activitați pentru ai mulțumi pe cei din jur sau te vei ridica și vei începe să faci doar cee ace îți aduce cu adevarat bucurie și tie. E un moment de răscruce care te aduce în punctul de a lege, continui să fii cum vor ceilalți, sau devii ce ti-ai dorit tu dintotdeauna.
Săptămâna asta e începutul unei abordări mai realiste și mai pragmatice a tot ceea ce faci, chiar dacă la început vor fi abordări doar la nivel de discuție și dialoguri neterminate, nu trebuie să renunți să devii ceea ce ai visat.

Horoscop Leu luna iulie 2019

Această lună este timpul tau de noroc. Cu o înaltă creștere a încrederii în sine și a integrității, va fi o situație avantajoasă pentru tine. În cazul în care participi la un concurs de sport, vei fi câștigător. Acest lucru vă va îmbunătăți capacitatea de lucru și vei progresa. Perioadele 9 – 14 și 17 – 30 sunt foarte fructuoase în ceea ce privește afacerea ta. Primele și ultimele patru zile ale lunii vor încerca să experimenteze zâmbete de neuitat în familie; o adevărată perioadă de bucurie și veselie. Primele 15 zile ale lunii vor fi foarte benefice din punctul de vedere al sănătății, al păcii, și prosperitatii familiei. Puteți începe noi relații în acest moment. Relatia cu partenerul de viata va merge bine, cu excepția unui conflict dur la mijlocul lunii.

Horoscop de ieri

Astazi ar putea fi o zi dificila pentru tine. In mod instinctiv, vei dori sa scapi de aceasta situatie si sa iti explorezi orizonturile, dar ceva te va impiedica. Ai grija de facturile de pe birou si fa-ti ordine in dormitor. Curatarea spatiului fizic din jurul tau te va ajuta sa iti eliberezi spatiul mental. Vei fi liber si destul de energic.

Horoscop Leu 12.04.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului